Kapper in Lier

Jouw kapper in Lier wordt VICKY OF THE VALLEY

Wisten jullie al dat jouw kapper in Lier van naam is veranderd? We zijn VICKY OF THE VALLEY geworden.

De nieuwe naam zegt nu veel meer over mijzelf dan vroeger. Op een boogscheut van het centrum van Lier ligt de netevallei en laat dat nu net mijn belangrijkste inspiratiebron zijn. Ze verwijst naar mijn naam én naar de natuurlijke producten die we gebruiken.

Bij de nieuwe naam hoort natuurlijk ook een volledige remake van ons logo, een nieuwe website en webshop. De website kreeg niet alleen een frisse, nieuwe look maar bevat bovendien heel wat nieuwe en praktische functionaliteiten. Zo kan je vanaf nu:

Lier netevallei

Online afspraak maken

Een afspraak maken bij jouw kapper in Lier kan vanaf heden ook rechtstreeks op onze eigen website. 

Op de voorpagina van onze nieuwe website vind je bovenaan een grote knop met daarop afspraak maken (op de link hiernaast klikken kan ook). Nadat je deze knop hebt ingedrukt word je heel intuïtief door de registratie geloodst.

Een afspraak maken bij je favoriete kapper of kapsalon in Lier is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ook op zondag

Goed nieuws! Wij zijn open op zondag. Ben jij op zoek naar een kapper op zondag? Dan moet je bij ons zijn. Wij stellen jouw comfort eerst. Boek dus nu je afspraak op zondag. 

Online producten bestellen

Jouw favoriete kapper in Lier heeft er ook een webshop bijgekregen. Al de natuurproducten van O-Way die je kent van in ons bio-kapsalon kan je nu ook online bestellen. Zo zijn je haren ook thuis altijd in perfecte conditie en je bent plots je eigen bio-kapper.

Nieuw is dat je online ook een cadeaubon voor bij de kapper kan bestellen. Een ideaal geschenk die mannen aan hun geliefde kunnen cadeau doen, hint hint 🙂

Onze workshops zullen ook via de nieuwe website aangekondigd worden. Je plaats reserveren kan dan ook meteen online.

Schoonheidsverzorging

Ik ben momenteel ook met een eigen productlijn minerale make-up aan het opstarten. Deze minerale make-up producten zullen in het kapsalon en de webshop verkrijgbaar zijn onder eigen merknaam.

Ons kapsalon in Lier krijgt binnenkort ook uitbreiding met schoonheidsverzorging. ‘s Zaterdags komt er een collega bij die schoonheidsverzorgingen zal uitvoeren zoals pedicure, ontharingen, wenkbrauwen, make-up,… en nog veel meer. Later krijgen jullie uitgebreide info hierover, aangekondigd via deze website en onze Facebook pagina.

De beste kapper in Lier worden

Je ziet het lieve klantjes, jouw favoriete kapper in Lier wil niet blijven stilstaan wat dat vinden wij achteruitgaan. Met al deze nieuwigheden blijf ik het beste in mijzelf geven om je de beste gepersonaliseerde look te geven waarmee je straalt.

Ik wil voor jullie allemaal de beste kapper in Lier zijn #beloofd

Hopelijk tot snel,

Vicky

Vicky Thomas
Winkelwagen