Over Vicky of the Valley – Je kapper in Lier!

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare kapper in Lier, dan is Vicky de persoon waar u naar op zoek bent. Vicky heeft jarenlange ervaring en heeft zich gespecialiseerd in haarwerken, color make overs, Keratine behandelingen en hoofdhuid problemen.

Ze heeft een passie voor haar werk en vindt het belangrijk om zich voortdurend bij te scholen om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Maandelijks volgt ze nieuwe cursussen en trainingen om ervoor te zorgen dat ze haar klanten de best mogelijke service kan bieden.

Vicky begrijpt als geen ander dat haar en hoofdhuidproblemen een impact kunnen hebben op iemands zelfvertrouwen en algehele welzijn. Ze heeft zich daarom grondig verdiept in het behandelen van hoofdhuidproblemen en het gebruik van natuurlijke producten. Als kapper in Lier werkt ze met de producten van O-way, een merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en biodynamische producten die de gezondheid van het haar en de hoofdhuid bevorderen.

Als erkend lid van de beauty federatie heeft Vicky bewezen dat ze een gediplomeerde kapper is die voldoet aan alle regels en voorschriften van de kappersbranche. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Vicky in goede handen bent.

Als u op zoek bent naar een kapper in Lier die gespecialiseerd is in haarwerken, color make overs, Keratine behandelingen en hoofdhuid problemen, dan bent u bij Vicky aan het juiste adres. Met haar passie, kennis en ervaring zal ze ervoor zorgen dat u met een glimlach de salon verlaat.

Bij Vicky hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat we een 4.9 rating hebben op Google Business. Dit laat zien dat onze klanten tevreden zijn over de service die we bieden en dat we ons best doen om aan hun verwachtingen te voldoen.

Als u op zoek bent naar een kapper in Lier die niet alleen gespecialiseerd is in verschillende behandelingen, maar ook streeft naar tevredenheid van de klant, dan bent u bij Vicky aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs en ervaar het zelf.

Winkelwagen