Haarverzorging mannen routine

Haarverzorging voor mannen: een routine

Een haarverzorging routine is erg belangrijk voor vrouwen, maar ook voor mannen! Niemand wil buitengaan met droog, ongezond haar. Gewoon je haar wassen, is niet het enige dat belangrijk is. Haarverzorging houdt meer in dan dat. 

Ondanks dat sommige mannen hier minder mee bezig lijken, wordt het vaker en vaker gebruikt. Je hoeft ook niet alles vol te smeren met serums of balsems, maar je kan er wel voor zorgen dat je haar er natuurlijk uitziet en toch goed verzorgd wordt. 

Haarverzorging voor mannen – wat doe je best

Hieronder de stappen die je moet nemen voor een optimale haarverzorging. Ook voor mannen met lang haar. 

  1. Shampoo
    Gebruik een goede shampoo die je haar hydrateert en voedt zoals de deze. Mannen met grijs of wit haar kunnen best een shampoo specifiek daarvoor gebruiken. Een shampoo die verlicht en ook hydrateert. De Oway verlichtende shampoo is daar perfect voor.
  2. Sprayolie
    Om een extra effect aan je coupe te geven kan je een glanzende sprayolie sprayen. Deze geeft een glanzend effect aan je haar. Je kan hem makkelijk op afstand over het haar sprayen. Zorgt voor je haar en gaat pollutie tegen.
  3. Breng je haar in vorm
    Gebruik een vezel pasta om je haar in vorm te brengen. Maak een kuif, leg je haar naar achter of creëer een warrige en natuurlijke look. De Bungee vezel pasta versterkt daarbij ook nog eens de haarstammen. 

Last van haaruitval? Gebruik dan een anti-haaruitval lotion om dit te verhelpen. Hij gaat haaruitval tegen en versterkt en beschermd. Ook wordt aangeraden om te gaan voor een shampoo tegen haaruitval te gebruiken. Deze kan je vinden in onze webshop. 

Bekijk alle haarverzorging voor mannen

Baardverzorging – baardhaarverzorging

Gebruik producten om ook je gezicht en gezichtshaar te beschermen. 

Haarverzorging voor heren houdt meer in dan enkel hoofdhaar. Ja hoor, ook je gezicht heeft een goede verzorging nodig. Alle mannen hebben het al wel eens meegemaakt, een uitschuiver bij het scheren. Of net een erg lange baard waar van alles in blijft hangen dat niet hoort. Om bacteriën te vermijden kan je best zorgen voor een goede haar – en huidverzorging. 

In 2 simpele stappen zorg jij voor een ultieme baard en huid verzorging. 

Stap 1: Face & beard hydrating cleanser 

Gebruik een cleanser om je baard en gezicht te hydrateren. Deze verwijdert de overtollige talg en onzuivereden en zorgt ervoor dat je huid jong en elastisch blijft. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je een fris en verlicht gevoel krijgt. Het is ook ideaal om scheerresten te verwijderen. 

Masseer hem ’s ochtends en ’s avonds in op nat gezicht en baard. Daarna goed spoelen. Makkelijk toch?

Stap 2: Lip & beard salve 

Deze zachte voedende wax voor baard en lippen zorgt voor een verzachtende effect. Het voedt je huid en geeft een fris en kalmerend gevoel. Ook beschermd deze wax je tegen wind en koude. 

Breng hem aan op een schone, droge baar en lippen en wrijf hem in tot hij opgenomen is door de huid. 

In twee stappen ben jij klaar om naar buiten te gaan met een optimale look! Jouw huid – en haarverzorging routine is compleet. 

Bekijk hier alle haarverzorgingsproducten voor mannen

Winkelwagen