Zuurstof behandeling - Oxygen behandeling

Zuurstof behandeling voor je haar – Oxygen-O₂ treatment

Everline biedt u een innovatieve technologie aan die de gezondheid en het uiterlijk van uw haar en huid verbetert – BECARE-O

Specifieke behandeling voor mensen met hoofdhuidproblemen op basis van hyperbare zuurstoftherapie die al enige tijd wordt gebruikt in schoonheidsbehandelingen, werd ontwikkeld om

 • huidweefsel opnieuw te voorzien van zuurstof
 • microbloedcirculatie te verbeteren
 • celactiviteit te verhogen

Alle cellen in ons lichaam hebben de correcte hoeveelheid zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Hetzelfde principe kan toegepast worden op de huid. Wanneer er geen zuurstof afgegeven wordt of niet optimaal gebruikt wordt, daalt de zuurstofopname waardoor de cellulaire stofwisseling ook daalt. Dat is het belangrijkste kenmerk van de vroegtijdige veroudering van de huidcellen. Deze zuurstof behandeling helpt dit dan ook tegengaan.

Dankzij de gecombineerde werking van Hyperbare Zuurstoftherapie en de beCare Everline producten, zal de beCare-O2 technologie de problemen van de huid, haar en hoofdhuid op een snelle en niet invasieve manier oplossen. Ook zorgt de technologie voor de vertraging van het verouderingsproces van microhaarvaten.

Het product wordt direct opgenomen door de huid door middel van een speciale air brush (verspreiding van zuivere zuurstof) die helpt om de actieve ingrediënten in de beCare lotions diep door de beschermende barrière van de huid te laten dringen.

Dit type behandeling is volledig verschillend van andere producten op de markt die haar- en huidafwijkingen behandelen. beCare-O2 behandelingen lossen rechtstreeks de problemen op vanaf de hoofdhuid en haarvezel. Uit talrijke wetenschappelijke studies blijkt dat een gezonde en sterke hoofdhuid synoniem staat voor sterk, gezond, glanzend en volumineus haar.

De beCare-O2 behandelingen lossen (o.a.) volgende haar en hoofdhuid problemen op:

 • Haaruitval
 • Gevoelige hoofdhuid
 • Allergieën & Irritaties
 • Roos & Schilfers
 • Verouderingseffecten (fijn & futloos haar)
 • Vet haar / Vette hoofdhuid
 • Verdund haar wegens chemische behandelingen
 • Droge hoofdhuid

De toepassing van de air brush maakt niet alleen een diepere penetratie van de werkzame bestanddelen in de hoofdhuid mogelijk, maar zorgt tevens voor een huidmassage die onmiddellijk een gevoel van welzijn en ontspanning geeft.

De beCare-O2 methode voorziet 6 sessies wekelijks of twee keer per week, elke behandeling duurt 15 tot 20 minuten. Kan toegepast worden na elke technische behandeling: snit, permanent & kleuring.

Voor een optimaal behoud van de resultaten verkregen met de zuurstofbehandeling in het kapsalon, is het essentieel om ook thuis het behandelingsprogramma verder te zetten met de beCare producten.

Ontdek snel hoe de beCare-O2 behandelingen u kunnen helpen of maak een afspraak

Winkelwagen