Balancering na chemotherapie

bij VICKY OF THE VALLEY
uw kapper en kapsalon in Lier.

Heeft u een chemotherapie moeten ondergaan dan kan u nog altijd genieten van een ME time moment.

Ons O-WAY instituut heeft speciale behandelingen voor diegene die te maken hebben met kanker. Met hoofdmassages gaan we je balanceren en tot rust brengen. Dit alles in een huiselijke en private sfeer.

Wat is een behandeling na chemotherapie?

Een behandeling na chemotherapie lijkt misschien niet meteen nodig of aangewezen maar dat is het wel. Je hoofdhuid is erg belast geweest en wil ook even een break, net als jij. Wij geven een behandeling voor het hoofd na chemotherapie om de pijn te verzachten en je even volop te laten genieten en tot rust te brengen.  

Na chemotherapie kan het zijn dat je last hebt van bepaalde complicaties aan de huid. Dit kan gaan van een droge huid, rode plekken tot verdonkering van de huid. Er kan ook een verandering optreden in de manier waarop de huid reageert bij zonlicht. De huid wordt gevoelig en verbrandt veel sneller. Het is beter om de zon zoveel mogelijk te vermijden de eerste weken na de chemo want de conditie van je hoofdhuid kan erg aangetast worden  tijdens en na het chemotherapie proces. Ook nagels kunnen een sterke verandering ondergaan. Een nagelbehandeling na chemotherapie kan zeker een aangewezen behandeling zijn ter verbetering van de nagelstructuur. 

Jezelf even verwennen en je gedachten verzetten, dat kan je na een ingrijpende behandelingen als chemotherapie best gebruiken. Ook je huid kan wel een opkikker gebruiken en net daarom hebben wij een speciale behandeling voorzien. 

We gebruiken massagetechnieken aan de wastafel die speciaal ontwikkeld zijn voor chemopatiënten, met een gevoelige huid. Deze zijn zachter omdat de hoofdhuid niet te hard gewassen of gemasseerd mag worden na de chemo behandeling. Hierna kan een snit of brushing gebeuren wanneer gewenst. Ook hierbij verwennen we de hoofdhuid extra en is onze werkwijze rustig en aangepast aan jouw specifieke noden.

VICKY OF THE VALLEY in Lier staat synoniem voor uitmuntendheid en duurzaamheid

Winkelwagen