Hairextensions

Bij VICKY OF THE VALLEY
uw kapper en kapsalon in Lier.

Hairextensions laten zetten bij Vicky of the Valley in Lier

Denk jij erover na om hair extensions te laten zetten? Met deze eenvoudige maar revolutionaire behandeling transformeer je je look in een oogwenk, zonder de lange wachttijd voor natuurlijke haargroei. Krijg langer en voller haar bij je kapper dankzij hairextensions die naadloos aansluiten bij je natuurlijke haar. Maak vandaag nog een afspraak en stap vol zelfvertrouwen en met een prachtige haarbos de deur uit!

Misschien heb je flinterdun haar dat een volume boost kan gebruiken en daarbij nood heeft aan meer dan hoogwaardige verzorgings- en stylingproducten. Of je droomt al jaren over lange lokken die tot de verbeelding spreken, terwijl je haar niet langer wil groeien dan een bepaalde lengte… Niets wat hairextensions niet kunnen oplossen.

Om een prachtige, natuurlijke overgang met je eigen haar te creëren, maken we gebruik van de juiste kleuren. Zelfs onze microrings – de ringen die we gebruiken voor een veilige en zachte aanhechting van de hairextensions aan je eigen haar – kunnen we op maat aanpassen naar de juiste kleur. Met de hairextensions van Vicky of the Valley in Lier creëer je een look die bij je past.

Lees onze ultieme gids over hairextensions

Kies voor volume en lengte in je haar

Heb je altijd al verlangd naar lange, zwierige lokken, maar lijkt je haar maar niet snel genoeg te groeien? Het is natuurlijk een feit dat haar slechts één tot anderhalve centimeter per maand groeit. Dus, als het geduld je ontbreekt of je bent die voortdurende trimsessies van gespleten haarpunten zat, dan zijn onze extensions de ideale oplossing voor onmiddellijke haarverlenging.

Of misschien heb je fijn of dun haar en droom je van een volle, weelderige haardos? Ook in dat geval zijn onze hairextensions dé uitkomst om je haar op een natuurlijke en harmonieuze manier meer volume te geven. Onze techniek zorgt ervoor dat de extensions perfect aansluiten op jouw huidige haarcoupe, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Kies voor de hair extensions van Vicky of the Valley en geniet van langdurig volume en topkwaliteit, precies zoals je van ons verwacht.

Natuurlijke of synthetische extensions?

Doordat Vicky of the Valley écht gespecialiseerd is in het plaatsen van hair extensions of haarbanden, ben je zeker van een prachtig kapsel met weelderige lokken. Waarom? Omdat we steeds merken selecteren die hairextensions van de beste kwaliteit aanbieden. Met human hair.

Geen hair extensions van synthetisch haar voor Vicky of the Valley. Aangezien de haarstructuur van synthetisch haar verschilt van natuurlijk haar, beweegt dit synthetische haar anders op je hoofd. Bovendien kan synthetisch haar een onnatuurlijke glans veroorzaken en probeer je er maar beter geen stijltang in te zetten.

Wij kiezen dus enkel voor merken die hairextensions met human hair creëren. Dat ziet er niet alleen het natuurlijkst uit maar voldoet ook aan onze eisen op het gebied van zachtheid, elegantie en volume. En dit betekent dat je er – mits een goede verzorging – tot wel 2 jaar lang plezier van hebt! Hairextensions met human hair? De beste hairextensions voor ieder haartype, als je ’t ons vraagt.

Heeft het gebruik van hairextensions negatieve gevolgen voor je haar?

We kunnen je wel vertellen dat hairextensions je haar in een mum van tijd liften en het ook nog eens zacht en glanzend doet aanvoelen. Maar die ene belangrijke vraag blijft vast door je hoofd spoken: zijn hairextensions nu écht schadelijk voor je haar?

Als je hairextensions van slechte kwaliteit uitkiest, mogelijk. Indien je de hairextensions zelf aanbrengt, waarschijnlijk. In het geval van slecht aangebrachte hairextensions kan er zelfs haarverlies van het natuurlijke haar optreden.

Maar als je je hair extensions laat plaatsen door een professionele kapper met een specifieke kennis en ervaring over all things hairextensions kan je met stijlvol en volumineus haar door het leven. Vicky of the Valley plaatst je hairextensions op de correcte wijze, geeft je alle nodige info over de beste verzorging en uiteindelijk ook een correcte verwijdering. Volg je al deze tips correct op? Dan zijn hairextensions helemaal niet slecht voor je haar.

Hoe verzorg je je haar met hairextensions?

Het goede nieuws is dat het stylen en verzorgen van je haar een pak minder tijd zal kosten zodra je voor de hair extensions van Vicky of the Valley kiest. Je hairextensions stijlen, föhnen of krullen? Of ze vier of vijf keer per week wassen? Geen probleem! Onze extensions geven je haar langdurig volume voor een volle bos haar.

Waar je wél rekening mee moet houden? Dat je regelmatig je haar moet borstelen om te voorkomen dat je weelderige lokken zouden klitten. Als je gaat slapen draag je je haar ook best in een lage paardenstaart. Heb je clip ins? Doe je hairextensions dan uit voor je je bed in kruipt. Verder raden we je ook af om je hairextensions te verven.

Zin in een andere haarkleur? Laat je huidige hairextensions dan verwijderen door een professionele kapper en vraag ‘m ineens om er nieuwe aan te brengen in de juiste kleur. Aha, zo creëer je dus een mooie, natuurlijke overloop van de beste kwaliteit met je eigen haar.

Maar je afspraak bij Vicky of the Valley om je Hairextensions te laten plaatsen. Indien je graag meer wilt weten over hairextensions, kan je onze hairextensions gids raadplegen.

VICKY OF THE VALLEY in Lier staat synoniem voor uitmuntendheid en duurzaamheid

Winkelwagen