Zit je met vragen?

Antwoorden op al je vagen
door uw kapper in Lier.

Wat kost een kapper?

Ben je op zoek naar een goede kapper in Lier en vraag je je af wat de kosten zijn? Het antwoord is niet zo eenvoudig, aangezien de prijs van een kappersbehandeling afhankelijk is van het type behandeling dat je wilt. Wil je alleen geknipt worden? Dat kost minder dan bijvoorbeeld een volledige kleuring. Bij Vicky of the Valley kun je terecht voor professionele haarbehandelingen tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze handige FAQ voor een overzicht van alle prijzen.

Wat is de prijs van een keratine behandeling bij de kapper?

De prijs voor een keratine behandeling bij de kapper varieert. Dit hangt af van de lengte en hoeveelheid van je haar. De prijs zit tussen de 195 en 250 Euro. 

Haar blonderen bij de kapper, wat is de prijs?

De prijs voor het blonderen van je haar bij de kapper heeft verschillende prijzen. Zo hangt het af van je huidige haarkleur; wat er effectief met je haar moet gebeuren. Het zal in het ene geval ontkleurd moeten worden (vanaf 119 Euro) en bij anderen gekleurd (vanaf 89 Euro). 

Haar verven bij de kapper kosten?

Wat kost een kapper wanneer ze je haar verven. Dit hangt af van de lengte en de hoeveelheid van je haar. Ook hangt dit af van wat je net wilt. Je gehele coupe verven kost uiteraard meer dan enkele highlights in je haar. De prijs van een volledige kleuring, snit en brushing begint bij 99 Euro. 

Wat kost een intensieve verzorging aan de wastafel?

De prijs voor een intensieve verzorging aan de wastafel bedraagt 12 euro. Bij deze behandeling wordt je hoofdhuid en haar extra verwend. 

Wat is de prijs van een uitgebreide hoofdmassage?

Een prijs voor een hoofdmassage bij de kapper bedraagt 15 euro. 

Wat is de prijs voor een brushing?

Je haar brushen bij de kapper kost tussen de 30 tot 50 euro. Deze prijs varieert naargelang de lengte van je haar en de wensen die jij hebt voor de brushing van je haar. 

Haar opsteken kapper prijs?

De prijs voor het opsteken van je haar bij de kapper bedraagt tussen de 30 en 70 euro. De prijs varieert naargelang de lengte en hoeveelheid van je haar en de wensen die je hebt. 

Wat is de prijs voor snit en brushing?

De prijs voor een snit en brushing bedraagt tussen de 50 en 75 euro. Deze prijs hangt af van de lengte en de wensen die je hebt. 

Wat is de prijs voor knippen en brushing?

De prijs voor het knippen en brushen bedraagt tussen de 50 en 75 euro. Deze prijs hangt af van enkele factoren zoals de wensen die jij hebt, de lengte en het volume van je haar. 

Wat is de prijs van een snit zonder drogen?

Een snit waarbij de haren enkel hand gedroogd worden, kost tussen de 35 en de 42 euro. Deze prijs hangt af van de lengte van het haar en de wensen van het kapsel.

Wat is de prijs voor droog knippen bij een kapper?

De prijs van droog knippen bedraagt 30. 

Wat is de prijs voor een herensnit?

De prijs voor een herensnit bedraagt 32 euro. 

Wat is de prijs en duurtijd voor kleuren, snit en brushing van haar?

De prijs van kleuring, snit en brushing begint bij 99 euro. De prijs varieert naargelang de lengte van je haar en de wensen die jij hebt. De duurtijd voor kleuren, snit en brushing varieert. Dit hangt af van de kleur, de lengte van het haar, de wensen bij het knippen en brushen. Vraag hier dus zeker naar wanneer je een afspraak vastgelegd. 

Wat is de prijs voor een toner in het haar, snit en brushing?

Voor een behandeling met toner, snit en brushing begint de prijs bij 89 euro. Deze kan oplopen naargelang de lengte van je haar en de wensen die je hebt. 

Wat is de prijs om je haar te ontkleuren bij de kapper?

De prijs voor het ontkleuren bij de kapper begint vanaf 119. De prijs varieert naargelang de lengte van je haar. 

Wat is de prijs voor een balayage?

De prijs voor een balayage (foilayage) begint bij 250 euro. Deze prijs is afhankelijk van de lengte van je haar en de wensen die jij hebt. 

Wat kost een color make over voor het haar?

De prijs voor een color make over begint bij 350 euro.

Wat is de prijs van een Head Spa treatment?

Prijzen voor een head spa variëren tussen de 90 en 130 euro.

Olaplex behandeling prijs?

De prijs van een olaplex behandeling varieert tussen de 99 en 119 euro. 

Wat kost een rebuilding treatment voor het haar?

Een rebuilding treatment kost tussen de 110 en 150 euro. 

Hoeveel kost een behandeling na chemotherapie voor het ontspannen van je hoofdhuid?

Een balancering na chemotherapie kost 99 euro. Deze behandeling zorgt voor het tot rust komen van de hoofdhuid.

Wat is de prijs van extensions?

De prijs van extensions hangt af van jouw wensen zoals de lengte, kleur en meer. Extensions zijn verkrijgbaar vanaf 1200 Euro. 

Wat kost het om je haar te verdikken met extensions?

Een extensions verdikking begint vanaf 800 Euro. We bespreken jouw wensen en passen de extensions en prijs aan naargelang wat jij nodig hebt. 

Wat is de prijs van extensions voor het verlengen van je haar?

De prijs voor extensions die je haar verlengen begint vanaf 1200. We bespreken jouw noden en wensen en passen de prijs aan op maat. 

Extensions voor volume, wat is de prijs?

Extensions voor volume te creëren in je coupe zijn verkrijgbaar vanaf 1800.

Haarwerk prijs?

De prijs van een haarwerk wordt berekend op basis van jouw noden. Aarzel niet om contact op te nemen om jouw mogelijkheden te bespreken. 

Haarwerk mannen prijs?

De prijs van een haarwerk voor mannen wordt berekend op basis van jouw wensen en noden. Neem zeker contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. 

Prijs massage nek en schouders?

De prijs van een massage voor nek en schouders bedraagt 25 euro. Dit telkens tijdens de inwerktijd van andere behandelingen. 

Handmassage prijs?

De prijs voor een handmassage bedraagt 19 euro. Dit tijdens de inwerktijd van andere behandelingen. 

Wat is de prijs voor een quick facial behandeling?

De prijs voor een quick facial behandeling bedraagt 35 euro. 

Wat is de prijs voor een O2 behandeling?

De prijs voor een O2 (zuurstof) behandeling bedraagt 45 euro. Dit per sessie. Koop jij een 6 beurtenkaart? Dan krijg je een beurt gratis. De 6 beurtenkaart voor de O2 behandeling bedraagt 225 euro. 

Winkelwagen